Lepenička, br. 1

71000, Sarajevo

Broj telefona

+387 33 781 741

Mini hirurške intervencije (botox, skidanje bradavica, madeža oko očiju)

Koja je prednost hijaluronske kiseline naspram botoxa?

Čuveni sastojak koji briše bore i hidratizira kožu je Hijaluronska kiselina (HA). Hijaluronska kiselina je nešto sasvim prirodno, ona se najviše nalazi u našoj koži, a zatim u vezivnom tkivu, hrskavici i zglobovima te je organizam prihvaća kao nešto svoje, a ne kao strano tijelo. Dok je botox nervni otrov, koji se daje u malim dozama. Filerima hijaluronske kiseline ne gubimo na mimici lica, zadržava se naš izražaj, dok botox blokira mišić pa prema tome i ograničava mimiku lica.

Hijaluronska kiselina se prirodno nalazi u ljudskoj koži, ali s godinama razina Hijalurona drastično pada. Hijaluronska kiselina ima ulogu vezivanja vode i kada se injicira hidratizira i daje elastičnost koži. Fileri najnovije generacije proizvode se na bazi hijaluronske kiseline.

Hijaluronski fileri omogućuju postizanje i zadržavanje mladalačkog izgleda kontura lica. Licu koje je s godinama izgubilo punoću i zategnutost koju je imalo u mladosti vraćaju oblik i volumen, koža je revitalizirana, hidrirana, čime se vraća mladenački izgled i svježina.

Fileri posljednje generacije

Najnovija generacija filera na bazi hijaluronske kiseline je filer proizveden CPM tehnologijom, kod kojih je vrijeme zadržavanja na mjestu injiciranja produženo ponekad i do 9 mjeseci.

Podijelite:
Pregled

Zakažite pregled

Rad našeg stručnog osoblja je strogo i usko fokusiran na kvalitetnu brigu o zdravlju Vaših očiju uz upotrebu trenutno najnaprednijih medicinskih i tehničkih dostignuća posljednje generacije.

Otvoreni smo

Ponedeljak
Utorak
Srijeda
Četvrtak
Petak
Subota
Nedjelja/Praznici